17:50 12.07.2023

Кличко показав, як змінилось відділення екстреної медичної допомоги №18 на Оболоні після ремонту

1 хв читати

У відділенні екстреної медичної допомоги №18 в Оболонському районі виконали капітальний ремонт – провели зовнішні роботи, обладнали для відвідування маломобільними групами, замінили комунікації, встановили устаткування, облаштували укриття і кімнати відпочинку та ін. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, який відвідав відділення, щоб перевірити виконання ремонту.

"Перевірив, як виконали капремонт у відділенні екстреної медичної допомоги №18 в Оболонському районі. У будівлі оновили фасад. Зовнішнє оформлення відповідає єдиному стилю, обраному для всіх відділень "Центру екстреної медичної допомоги". Облаштували приміщення пандусами для маломобільних груп та людей з інвалідністю. Замінили внутрішні системи водо-, електро- та теплопостачання, встановили вентиляційне обладнання. Замінили обладнання в теплопунктах. Встановили охоронно-пожежну сигналізацію, систему оповіщення, відеонагляду, мережу інтернет", - зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва також повідомив, що відділення швидкої допомоги обладнано генератором резервного живлення. Приміщення, де зберігаються медикаменти, оснащене сучасною системою охорони. У підвальному приміщенні є додаткова диспетчерська та можливе укриття для співробітників на випадок тривог. Крім того, облаштували для медиків кімнати відпочинку та роздягальні.

Відділення екстреної медичної допомоги №18 в Оболонському районі обслуговує масиви Мінський, Куренівка, Пріорка, а також надає екстрену меддопомогу мешканцям прилеглих Подільського та Шевченківського районів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА