19:50 24.05.2023

Реабілітаційний центр Recovery відкрився у Києві на базі держклініки

2 хв читати
Реабілітаційний центр Recovery відкрився у Києві на базі держклініки

Проєкт реабілітаційних центрів Recovery, який реалізують Віктор та Олена Пінчуки, відкрив інноваційний реабілітаційний центр у Києві для поранених військових на базі державного медичного закладу.

Як повідомляється у пресрелізі проєкту, площа центру становить 1500 кв. м. При цьому не уточнюється, на базі якої клініки було відкрито центр у Києві.

Згідно з повідомленням, центр створений "з нуля", що дало змогу облаштувати його за високими світовими стандартами інклюзивності приміщень із широкими коридорами та дверними отворами, санітарно-гігієнічними зонами для маломобільних пацієнтів.

У розпорядженні військових пацієнтів два високофункціональні зали фізичної реабілітації, три кабінети апаратної фізіотерапії, масажні кабінети, кабінет ерготерапії, маніпуляційна, перев'язувальна, а також 12 інклюзивних палат на 30 ліжок.

"Завдяки ефективному державно-приватному партнерству (ДПП) київський реабілітаційний центр Recovery зможе відповідати на кількісну та якісну потребу в реабілітації поранених військових", - наголошується в пресрелізі.

Планується, що київський центр стане тренінговою базою для мультидисциплінарних команд проєкту Recovery, у планах якого продовжувати навчання та підготовку українських фахівців-реабілітологів. Перший освітній семінар уже відбувся в Одесі.

Як повідомлялося, проєкт реабілітаційних центрів Recovery, який реалізують Віктор та Олена Пінчуки, планує до кінця 2023 року довести кількість центрів мережі до 10. У центрах Recovery зможуть отримувати реабілітаційну допомогу понад 11 тис. пацієнтів на рік.

Основна мета проєкту - розвиток реабілітаційного напряму медичної допомоги військовим в Україні. Проєкт передбачає створення національної мережі реабілітаційних центрів для тяжкопоранених, міжнародні освітні програми для фахівців-реабілітологів, складне протезування військових за кордоном у випадках, коли це неможливо в Україні, а також надання якісної реабілітації військовим у приватних партнерських клініках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА