21:06 05.08.2021

Фармкомпанія "Фармак" нарощує експорт до країн Латинської Америки

2 хв читати
Фармкомпанія "Фармак" нарощує експорт до країн Латинської Америки

Фармкомпанія ПАТ "Фармак" здобула перемогу в міжнародному тендері та готує чергове постачання лікарських засобів до Мексики.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", експансію в Латинській Америці "Фармак" розпочав із Мексики. У цій країні компанія першим зареєструвала і комерціалізувала препарат із переліку життєво важливих, який належить до лікарських засобів, що застосовуються внутрішньовенно для загального наркозу.

Крім поставок до Мексики, компанія також нарощує співпрацю з іншими ринками регіону, зокрема Перу, Колумбією, Сальвадором, Чилі, Панамою, Болівією та іншими країнами.

"Основною стратегією "Фармак" у країнах Латинської Америки є збільшення продуктового портфеля на ринках, де компанія вже комерціалізує власну продукцію, а також відкриття нових ринків регіону. Експорт завжди вимагає від компаній релевантної бізнес-моделі, бездоганно якісної продукції, глибоких знань регуляторної специфіки та аналізу ринкової кон'юнктури. Наш досвід та відповідність лікарських засобів високим міжнародним стандартам дають змогу забезпечувати впізнаваність українського виробника далеко за межами України", - зазначає виконавчий директор компанії "Фармак" Володимир Костюк.

У компанії наголосили, що вихід на нові ринки є стратегічно важливим для неї. Згідно з відкритими даними Державної митної служби України, частка "Фармак" в експорті фармацевтичної продукції серед усіх українських фармвиробників за перше півріччя 2021 року сягнула 30,5%.

АТ "Фармак" - лідер фармацевтичного ринку України. У продуктовому портфелі компанії близько 200 брендів. Серед основних напрямків - ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, протизастудні та інші препарати.

Компанія щороку реінвестує в розвиток до 90% прибутку. Загалом з 1995 року було інвестовано в модернізацію виробництва понад $310 млн. Щорічні інвестиції в наукові дослідження та розробки становлять приблизно $15 млн.

Виробничі потужності, дослідницька база, лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

"Фармак" у 2020 році збільшив експортні поставки на 40%. На сьогодні продукція компанії представлена більш ніж у 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та ін.

"Фармак" входить до топ-25 найбільш інноваційних компаній, визнаний найбільшим платником податків серед фармвиробників України та найкращим роботодавцем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Петиція до Кабміну із закликом не забороняти сервіс Tabletki.ua набрала 25 тис. голосів

Вакцин від сказу в Україні достатньо, але можна очікувати зростання захворюваності - Кузін

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА