17:03 16.10.2020

Мінінфраструктури розглядає варіанти співпраці щодо будівництва високошвидкісних залізниць

1 хв читати
Мінінфраструктури розглядає варіанти співпраці щодо будівництва високошвидкісних залізниць

Міністерство інфраструктури розглядає декілька варіантів співпраці з іноземними партнерами за проектом будівництва високошвидкісних залізниць, повідомляється на сайті міністерства.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у п'ятницю провів зустріч із директором представництва компанії Hyundai Corporation в Україні Іль Донг Чангом. У зустрічі також взяв участь перший заступник міністра Дмитро Абрамович.

Криклій зазначив, що Україна зацікавлена у співпраці з компанією Hyundai Corporation.

"Обрання партнера для реалізації проекту будівництва високошвидкісних залізниць здійснюватиметься на підставі аналізу запропонованих умов, які мають бути вигідними для України. Проект потребує комплексного підходу, зокрема у питаннях фінансування, термінів реалізації, можливості підготовки ТЕО за рахунок грантових коштів тощо", - зазначають у Мінінфраструктури.

Директор українського представництва Hyundai Corporation під час зустрічі повідомив про зацікавленість у реалізації інфраструктурних проектів в Україні.

Під час зустрічі сторони також обговорили питання використання рухомого складу на високошвидкісних залізницях і моделі фінансування інфраструктурних проектів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА