10:37 22.04.2024

Окупанти 9 разів обстрілювали міста й села Донеччини за добу, загинув житель Українська, 6 осіб поранено

1 хв читати
Окупанти 9 разів обстрілювали міста й села Донеччини за добу, загинув житель Українська, 6 осіб поранено

Один мешканець міста Українська Покровського району Донецької області загинув і четверо дістали поранень протягом минулої доби, також поранено мирного мешканця міста Селидового й села Прогрес унаслідок обстрілу з боку російських окупантів, розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка й Парасковіївка. В Українську Селидівської громади 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 6 двоповерхівок й 11 адмінбудівель. У Селидовому поранено людину, пошкоджені 4 п'ятиповерхівки та адмінбудівля. Ще 1 людина поранена в Прогресі Гродівської громади. У Новогродівці пошкоджено адмінбудівлю", - написав Філашкін у телеграм-каналі в понеділок уранці.

За його словами, у Краматорському районі Донецької області обстріляні Ямполівка, Терни й Зарічне Лиманської громади, а також Костянтинівка та прилеглі села. У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджено два приватні будинки й дві нежитлові споруди, у Сіверську пошкоджено будинок.

Загалом за добу, за словами Філашкіна, російські окупанти дев'ять разів обстріляли населені пункти Донецької області. Із лінії фронту евакуювали 112 осіб, зокрема 13 дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА