17:31 20.03.2024

У Дніпрі розпочав роботу третій в Україні й один з найбільших у країні центрів рекрутингу української армії

2 хв читати
У Дніпрі розпочав роботу третій в Україні й один з найбільших у країні центрів рекрутингу української армії

 У Дніпрі відкрився перший з восьми центрів рекрутингу для Збройних сил України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє пресслужба Міністерства оборони, центр відчинив свої двері й готовий приймати громадян за адресою: проспект Слобожанський 8, Лівобережний ЦНАП.

"Нам дуже приємно, що Дніпро одним з перших долучається до великого проєкту Міноборони. Для нас це свідчить про збільшення можливостей і розширення ЗСУ", - зазначив під час відкриття заступник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

У центрі кожен охочий зможе отримати інформацію про можливість застосування своїх професійних навичок у Силах оборони країни. Співробітниками центру рекрутингу будуть цивільні працівники, а основна його мета - надати можливість людям знайти місце в армії.

"Генштаб спільно з Міноборони розробив правила, які забезпечуватимуть потрапляння кандидата в обрану ним частину на відповідну посаду за контрактом. Цей алгоритм доведено до кожної військової частини, навчального центру та ТЦК та СП", - повідомив представник Генштабу, полковник ЗСУ Олексій Панов.

У центрі вже доступні сотні вакансій військових частин ОК "Схід", Національної гвардії України й Територіальної оборони. Позиції охоплюють бойові та підтримувальні напрямки, включно з кухарями, водіями, ремонтниками техніки, операторами БПЛА, бухгалтерами та багатьма іншими.

Протягом квітня цього року заплановано відкриття рекрутингових центрів у шести інших містах Дніпропетровської області, включно з Кривим Рогом, Кам'янським, Покровськом, Павлоградом, Синельниковим і Новомосковськом.

Отримати інформацію про можливе працевлаштування в ЗСУ та працювати за професією можна як відвідавши центр рекрутингу особисто, так і за номером телефону +380 66 073 34 78.

У країні заплановано відкриття 27 центрів рекрутингу ЗСУ до кінця першого півріччя 2024 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА