19:03 14.03.2024

Легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон анонсували масовану атаку по ЗС РФ у Курській і Бєлгородській областях, у зв'язку з чим відкрили гуманітарний коридор

1 хв читати
Легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон анонсували масовану атаку по ЗС РФ у Курській і Бєлгородській областях, у зв'язку з чим відкрили гуманітарний коридор

Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус (РДК) і Сибірський батальйон анонсували масовану атаку по "путінським військовим" у Курській і Бєлгородській областях, у зв'язку з чим відкрили гуманітарний коридор для цивільних і російських військовослужбовців із 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 15 березня.

"Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання - гарантувати максимальну безпеку місцевому населенню. З огляду на це ми даємо гуманітарний коридор для цивільних і російських військових із 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 15 березня безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів", - ідеться в заяві РДК, легіону "Свобода Росії" та "Сибірського батальйону", оприлюдненій у телеграм-каналі.

Добровольці попередили, що після цього вони розпочнуть "масовану атаку по путінських військових у зазначених на карті на фото населених пунктах".

Вони знову закликали з огляду на проведення обмеженої військової операції на території Курської та Бєлгородської областей до термінової евакуації жителів населених пунктів у прикордонних районах.

Раніше легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон звернулися до губернаторів Курської та Бєлгородської областей із закликом негайно оголосити евакуацію цивільних, наголосивши, що мирні жителі не мають страждати від війни.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА