17:50 29.02.2024

На Таврійському напрямку знешкоджено 431 окупанта за добу, чотирьох узято в полон

1 хв читати
На Таврійському напрямку знешкоджено 431 окупанта за добу, чотирьох узято в полон

Загальні втрати російських окупантів у живій силі в усій операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" становили 431 особу за минулу добу, чотирьох окупантів захоплено в полон.

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський у телеграмі у четвер, уражено один район зосередження особового складу противника.

За добу окупанти також втратили 10 танків, 22 бойові броньовані машини, 7 артилерійських систем, 7 автомобілів. Нейтралізовано або знищено 339 ворожих безпілотних літальних апаратів різних типів.

Водночас агресор завдав за добу 57 авіаударів, 4 ракетні удари, 89 ударів дронами-камікадзе, здійснив 64 штурмових дії та 1 072 обстріли (зокрема 6 - із застосуванням отруйних речовин).

За словами Тарнавського, сили ОСУВ "Таврія" продовжують ведення оборонної операції, а противник зосереджує основні зусилля на авдіївському напрямку, де протягом минулої доби було відбито 25 атак противника в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське.

"На новопавлівському напрямку Сили оборони стримують росіян у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Урожайного, де вчора відбулося загалом 38 боєзіткнень. Зокрема ворог не мав успіху в Красногорівці, яка була звільнена зусиллями підрозділів 3-ї штурмової бригади. Лише тут втрати росіян убитими й пораненими склали близько 100 осіб", - написав Тарнавський. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА