09:02 20.02.2024

Унаслідок ворожих обстрілів на Харківщині за добу постраждали чотири мирні жителі

1 хв читати
Унаслідок ворожих обстрілів на Харківщині за добу постраждали чотири мирні жителі

Минулої доби російські окупаційні війська з артилерії та мінометів обстріляли приблизно 25 населених пунктів Харківської області, авіаударів зазнали Старий Салтів, Чорне, Вільхуватка, Табаївка, Піщане, Синьківка, Куп'янськ, Петропавлівка, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

"О 9:30 ворог обстріляв з артилерії м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено підприємство. Постраждали два цивільні співробітники охорони: чоловіки 37 і 35 років... О 17:45 ворог обстріляв КАБами с. Вільхуватка Куп'янського району. Влучання в приватне домоволодіння. З-під завалів деблоковано 74-річну жінку та надано меддопомогу в лікарні. О 22:05 ворог знову обстріляв цей будинок. Постраждалих немає", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

За його словами, внаслідок масованого удару керованими авіабомбами, завданого о 18:40 по Куп'янську, було пошкоджено багатоповерхівку, приватний будинок. Поранено жінку, але госпіталізація їй не знадобилася.

Крім того, в ніч на вівторок ворожим обстрілам піддалася Катеринівка. У результаті пошкоджено приміщення будинку культури, навчального закладу, автомобілі, будівлю кафе.

Напередодні внаслідок ранкового обстрілу Вільхуватки було пошкоджено підстанцію. Електропостачання в селищі немає. Пожежі не було. Унаслідок обстрілу Олександрівки пошкоджено фермерське господарство та автомобілі. Унаслідок обстрілу Золочева з РСЗВ було пошкоджено вікна в приватному будинку та вікна в господарській споруді, а ворожий удар по Липцях спровокував пожежу в приватному двоповерховому житловому будинку та одноповерховому житловому будинку навпроти.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА