13:02 08.02.2024

СБУ виявила три схрони з ворожою зброєю та вибухівкою, зокрема гранатомети біля Києва

1 хв читати
СБУ виявила три схрони з ворожою зброєю та вибухівкою, зокрема гранатомети біля Києва

Співробітники Служби безпеки України виявили схрони з ворожою зброєю в різних областях країни, серед вилученого - гранатомети ворожих ДРГ поблизу Києва.

"Служба безпеки виявила у різних регіонах України три схрони зі зброєю та боєприпасами окупантів. Один з них рашисти залишили під час втечі з Київщини, щоб потім сховане озброєння могли використовувати російські ДРГ", - ідеться в повідомленні СБУ в четвер.

У повідомленні уточнюється, що схрон було виявлено під підлогою занедбаної будівлі в одному із селищ Бучанського району.

"Під час огляду схрону правоохоронці вилучили п'ять гранатометів, зокрема протитанкових, 12 бойових гранат Ф-1, РГД-5 і РГО", - інформують в СБУ.

За інформацією української спецслужби, ще один схрон із бойовими засобами ураження облаштував рецидивіст, який намагався продати зброю криміналітету на заході України.

"Серед вилученого - арсенал російських гранатометів, понад 15 кг вибухівки з електродетонаторами та автоматична зброя", - зазначено в повідомленні.

У Вінницькій області затримано торговця зброєю, який хотів продати криміналітету російський автомат Калашникова, понад тисячу набоїв і десяток бойових гранат. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА