14:16 03.01.2024

Партія Путіна "Єдина Росія" активізує рекрутинг у власну приватну армію - українська розвідка

2 хв читати
Партія Путіна "Єдина Росія" активізує рекрутинг у власну приватну армію - українська розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що путінська партія "Єдина Росія" обзавелася власною приватною армією - так званою ПВК "Еспаньола".

Як повідомляється на сайті розвідки, це терористичне формування раніше перебувало в структурі так званого батальйону "Восток" як добровольчий підрозділ російських футбольних хуліганів.

Зазначається, що з 2023 року "Еспаньолу" у своє розпорядження отримали партійці Путіна - терористичний підрозділ проголосив статус так званої приватної військової компанії, і на гроші з "Єдиної Росії" розпочався та триває активний рекрутинг.

"До "ПВК "Еспаньола" беруть так званих футбольних "ультрас", російських радикалів усіх мастей, зокрема симпатиків нацистської ідеології, а також пересічних цивільних осіб із зубожілих "суб'єктів" Росії та тимчасово окупованих територій України - останніх використовують у "м'ясних" штурмах для створення статусу "бойового підрозділу", - ідеться в повідомленні.

У пунктах рекрутингу, які діють на окупованих українських територіях, добровольцям за безпосередню участь у бойових діях проти України обіцяють по 220 тисяч рублів на місяць. Контракт - мінімум на пів року.

Як повідомляють у ГУР, "помирати за Москву також заманюють "страховими виплатами": 1 млн рублів - легке поранення; 2 млн рублів - поранення середньої тяжкості; 3 млн рублів - важке поранення; 5 млн рублів - смерть.

"Загиблих і важкопоранених із числа рекрутованого "гарматного м'яса" росіяни не вивозять із поля бою, оформляють "зниклими безвісти", щоб не платити родичам рублів за посланого москвою на смерть годувальника", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА