03:43 15.12.2023

Зеленський позитивно оцінює підсумки закордонних візитів

1 хв читати
Зеленський позитивно оцінює підсумки закордонних візитів

Президент України Володимир Зеленський вважає успішними нещодавні закордонні візити до країн Північної Європи, Аргентини та США.
“Данія – новий пакет на мільярд доларів: для захисту неба, артилерія та багато іншого. Норвегія – новий пакет понад 400 мільйонів доларів. Зокрема, ППО. Фінляндія також готує новий пакет. Ісландія готує програму довготривалої фінансової підтримки дуже вагому. Швеція теж новий пакет. Є сильна заява саміту Україна плюс Північна Європа – ще один політичний снаряд, який наближає нашу перемогу”, - сказав він у відеозверненні у п'ятницю.
Президент наголосив на візиті на інавгурацію президента Аргентини Хав'єра Херардо Мілея. "Візит до Аргентини: фактично перезапускаємо відносини з усім регіоном Латинської Америки. Дякую, що почув чіткі слова підтримки", - сказав Зеленський.
Глава держави особливо виділив візит до США, наголосивши на візиті до Вашингтона. "Президент Байден, його команда, міністр Остін, генерал Браун. Конгрес – обидві палати, обидві партії. Спікер Джонсон. Я чув слова поваги до нашого народу, до нашої боротьби. Важливі поради. Важливі домовленості. Я дякую всім за підтримку. Продовжимо нашу роботу. І очікуємо, що Конгрес найближчим часом ухвалить необхідне рішення", - заявив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

За добу на Харківщині внаслідок обстрілів загинули 12 мирних жителів - Синєгубов

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, вісім поранених

Ворог атакував Полтавську та Дніпропетровську область БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА