11:45 14.12.2023

Двоє людей загинули внаслідок несанкціонованого підключення газопроводу в Київській області

1 хв читати

Через порушення власником приватного будинку в Обухівському районі (Київська обл.) правил користування природним газом, а саме - приєднання несанкціонованого газопроводу, стався вибух, унаслідок якого загинули двоє людей, повідомило Міністерство енергетики.

Згідно з його пресрелізом у четвер, пошкодження газопроводів зафіксовано і в інших регіонах країни. Після ракетних ударів в Очаківській громаді (Миколаївська обл.) пошкоджено газопровід низького тиску, обійшлося без постраждалих і відключень.

Під час земляних робіт сторонніми особами пошкоджено газопровід середнього тиску, внаслідок чого відсутнє газопостачання у 70 споживачів с. Лисогірка (Хмельницька обл.).

Щодо е/е, то Міненерго повідомляє, що загалом уранці у четвер через погіршення погодних умов - снігопади, обледеніння та поривчастий вітер - без світла залишалися 225 населених пунктів, зокрема, у Донецькій (147), Дніпропетровській (38), Харківській (25) та Кіровоградській областях (4).

Крім того, 454 населених пункти без світла через бойові дії та технологічні порушення. Зокрема, з технічних причин на ранок без напруги 14 населених пунктів у Київській, 16 - у Запорізькій, 10 - у Миколаївській областях.

Водночас Міненерго зазначає, що обмеження електропостачання та графіки відключень побутових споживачів не застосовуються і не передбачаються, але погіршення природних умов може спричинити ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість жертв удару по Черкаській Лозовій зросла до шести осіб - прокуратура

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА