11:04 23.10.2023

Група "Нафтогаз" запускає лінію довіри для запобігання корупції

2 хв читати
Група "Нафтогаз" запускає лінію довіри для запобігання корупції

Група "Нафтогаз" запускає роботу лінії довіри в новому форматі для запобігання корупції, посадовим зловживанням й іншим порушенням у сфері етики та комплаєнсу.

"Лінія довіри - це канал комунікації, за допомогою якого всі охочі, зокрема працівники групи "Нафтогаз" і контрагенти, можуть повідомити про можливі факти корупційних або пов'язаних із корупцією правопорушень і порушень з питань етики та комплаєнсу", - йдеться в повідомленні групи на сайті в понеділок.

Вона пояснила, що роботу лінії довіри, відповідно до найкращих міжнародних практик, забезпечуватиме незалежна експертна компанія, що гарантуватиме анонімність повідомлень і захист інформації про заявників та/або викривачів.

"Незалежна компанія опрацьовує релевантні повідомлення. Після перевірки та аналізу інформації за наявності достатніх підстав проводиться внутрішнє розслідування, за результатами якого вживають відповідних заходів реагування", - описали алгоритм дії лінії в "Нафтогазі".

Там наголосили, що всі повідомлення, отримані цим каналом, є конфіденційними.

Щоб сприяти розгляду повідомлення, необхідно дотримуватися кількох умов: надати максимум фактичної інформації про порушення, зокрема дату, місце, час, суть порушення, інформацію про залучених осіб, наявні докази тощо, а також, якщо є можливість, повідомити, хто вчинив порушення: ПІБ, місце роботи, посаду та інші відомості.

Повідомити про порушення лінії довіри можна за безкоштовним номером телефону 0 800 21 20 91, електронною поштою [email protected], а також через платформу - naftogaz.ethics.help/

У НАК нагадали, що з 16 серпня 2023 року в ній відкрито пряму лінію для повідомлень про корупцію. 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА