11:14 07.10.2023

Уряд виплатив понад 97 млн грн постраждалим від затоплення в Херсонській та Миколаївській областях

1 хв читати
Уряд виплатив понад 97 млн грн постраждалим від затоплення в Херсонській та Миколаївській областях

У рамках надання одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали від затоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС, жителям Херсонської та Миколаївської областей виплачено понад 97 млн грн, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

"Станом на 5 жовтня таку фінансову підтримку отримали постраждалі жителі Херсонської та Миколаївської областей на загальну суму понад 97,5 мільйона гривень. Таким чином, держдопомогу вже виплачено 18 482 жителям Херсонської області та 1035 - Миколаївської області", - зазначено в повідомленні в телеграм-каналі.

У міністерстві нагадали, що заяви на цю грошову допомогу від держави приймаються до 31 жовтня 2023 року включно. Її можуть отримати люди, які на момент підриву ГЕС проживали (були зареєстровані/задекларовані) в населених пунктах Миколаївської та Херсонської областей, які зазнали підтоплення, включно з тими, хто після 6 червня 2023 року виїхав із підтоплених районів тимчасово окупованої території Лівобережжя на підконтрольну Україні територію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА