12:17 18.08.2023

Спецслужби РФ готуються до проведення псевдовиборів на окупованих територіях України у вересні - українська розвідка

2 хв читати
Спецслужби РФ готуються до проведення псевдовиборів на окупованих територіях України у вересні - українська розвідка

Російський окупаційний режим планує імітацію проведення фейкових виборів на тимчасово окупованих територіях України у вересні 2023 року, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР).

"Ціль - спроба легітимізувати окупацію та воєнні злочини, скоєні російською армією. Усіх причетних до незаконного проведення виборів буде притягнуто до відповідальності згідно із законодавством України та нормами міжнародного права, як це і відбувалось раніше із зрадниками та колаборантами", - ідеться в повідомленні.

У ГУР закликали громадян України на тимчасово окупованих територіях продовжувати надавати інформацію щодо псевдовиборів, зокрема надсилати інформацію щодо: колаборантів із місцевих мешканців та їхніх кураторів із Росії (особиста інформація, адреси, номери авто, телефонні номери тощо); так званих депутатів і представників окупаційних адміністрацій; свідчення фальсифікацій і нелегітимності проведення фейкових виборів.

Крім того, у розвідці подякували патріотам "за якісну співпрацю", зазначивши, що ця інформація сприятиме наближенню поразки окупантів.

Також, як наголосили в ГУР, це допоможе виявленню: пунктів дислокації, адрес проживання особового та керівного складу окупаційних військ; складів зберігання снарядів і паливно-мастильних матеріалів; місць розміщення, зберігання й ремонту військової техніки; місць розміщення засобів РЕР і РЕБ (характерна ознака: антени та локатори); штабів і пунктів управління окупаційних військ; місць зберігання та чергування засобів протиповітряної оборони (ППО).

"Надсилайте нам іншу корисну інформацію, яка допомагає звільнити Україну від окупантів. Офіційний бот: https://t.me/povertaemosvoe_bot", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА