17:01 11.08.2023

OLX заблокувала оголошення про продаж квитків "Укрзалізниці"

1 хв читати
OLX заблокувала оголошення про продаж квитків "Укрзалізниці"

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) і "OLX Україна" домовилися про блокування всіх оголошень про продаж квитків на поїзди "Укрзалізниці" для протидії спекулянтам і шахраям, повідомила пресслужба УЗ у п'ятницю.

"Продовжуємо системну боротьбу з квитковими шахраями. Вже запровадили низку рішень, які суттєво ускладнили їхнє життя та унеможливили схеми. Тепер іще один надважливий крок – усі оголошення про продаж залізничних квитків на сервісі OLX вже видалено, а нові просто неможливо буде розмістити", - наводиться у пресрелізі коментар голови правління "Укрзалізниці" Євгена Лященка.

За його словами, більшість оголошень про продаж квитків у OLX розмістили шахраї - купивши квитки, людина отримувала підроблений квиток, а в деяких ситуаціях не отримувала нічого.

"Наші фахівці вже заблокували понад 20 оголошень про продаж залізничних квитків. Також розроблено алгоритм, який не дозволятиме публікувати такі оголошення в майбутньому", - зазначив директор департаменту клієнтського сервісу OLX в Україні та Центральній Азії Ігор Сироватко.

В УЗ зазначили, що, довіряючи купівлю квитків перекупникам, пасажири ризикують зовсім залишитися без подорожі, оскільки компанія постійно посилює перевірку посадкових документів.

Як повідомлялося, 26 липня УЗ у межах боротьби з перекупниками почала продавати квитки на п'ять нічних поїздів до/з Хелма і Перемишля (Польща) винятково онлайн, проте повернути такі квитки тепер можна лише в касі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА