12:27 22.06.2023

Перша леді України засудила коментар Путіна про єврейство Зеленського: Не знаю, як у політичному контексті можна обговорювати чиюсь національність

1 хв читати
Перша леді України засудила коментар Путіна про єврейство Зеленського: Не знаю, як у політичному контексті можна обговорювати чиюсь національність

Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю газеті The Jerusalem Post засудила президента Росії Володимира Путіна за його слова про те, що її чоловік - президент України Володимир Зеленський насправді нібито не єврей.

"Я не знаю, як у політичному контексті можна взагалі обговорювати чиюсь національність. Це дуже ганебно", - заявила вона, коментуючи слова Путіна.

Раніше президент РФ розповів про те, як його "єврейські друзі" нібито кажуть, що президент України Володимир "Зеленський - не єврей, він "ганьба" для єврейського народу".

В інтерв'ю виданню Зеленська також розповіла про своє життя в умовах війни: "Я не думаю, що мій день сильно відрізняється від дня звичайної української жінки". Вона додала, що день розпочинається з перегляду новин, щоб дізнатися, куди за ніч поцілили російські ракети.

За її словами, протягом дня вона ходить до офісу і працює над такими проєктами, як програма психічного здоров'я, поліпшення шкільних обідів і допомога жертвам домашнього насильства, крім того дає інтерв'ю і проводить телефонні та відеодзвінки.

Також Зеленська розповіла, у кращому разі може перетнутися зі своїм чоловіком на обід в офісі: "Якщо нам пощастить, ми зустрічаємося на обід в офісі. Зараз ніхто з нас не може дозволити собі ні відпочинку, ні розваг". 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА