13:15 31.05.2023

Перші дні літа в Україні будуть спекотними, місцями короткочасні дощі з грозами

2 хв читати
Перші дні літа в Україні будуть спекотними, місцями короткочасні дощі з грозами

Невеликий короткочасний дощ і гроза очікуються вночі 1 червня в Криму та Приазов'ї, а вдень - місцями у східних і Запорізькій областях, Закарпатті та Прикарпатті.

Як повідомляє Укргідрометцентр, на решті території без опадів.

Вітер північно-східний, у західних і північних областях із переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-13°, у південній частині до 17°; вдень 22-27°, у східних областях 19-24°.

У Києві 1 червня без опадів. Вітер північно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень близько 25°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві 1 червня найвищу температуру вдень було зафіксовано на позначці +31,7° у 1979-му і 2011 роках, найнижчу вночі - на позначці +4,1° у 1904 році.

У п'ятницю, 2 червня, у південно-східній частині України, вночі й на Прикарпатті місцями пройде невеликий дощ, а вдень у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях - помірний короткочасний дощ. Місцями грози. На решті території - без опадів.

Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с, удень під час гроз в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°, вдень 24-29°, у західних і східних областях 21-26°.

У Києві 2 червня вночі без опадів, удень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 26-28°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА