19:16 13.02.2023

Окупанти вивели у Чорне море три носії "Калібрів"

1 хв читати
Окупанти вивели у Чорне море три носії "Калібрів"

Три російські кораблі-носії ракет типу "Калібр" сукупним залпом у 16 ракет знаходяться наразі в Чорному морі, повідомляється на сторінці Оперативного командування "Південь" у фейсбуці.

"Ворог нарощує присутність ракетоносіїв у Чорному морі та активізує повітряну розвідку. До двох підводних ракетоносіїв додався фрегат, тому загальний залп ракет типу "Калібр" наразі становить 16", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що вздовж лінії фронту фіксується збільшення кількості розвідувальних безпілотних літальних апаратів.

Раніше в понеділок у Військово-морських силах Збройних сил України повідомлялося про 11 ворожих кораблів на бойовому чергуванні в Чорному морі, з них було 2 носії "Калібрів" сукупним залпом 8 ракет.

В Азовському морі знаходиться 1 корабель окупантів, у Середземному – 10, із них 5 носіїв "Калібрів" сукупним залпом 72 ракети.

За даними Генштабу, за добу на користь РФ прохід окупованою Керч-Єнікальською протокою здійснили 27 суден у бік Азовського моря (з них 9 йшли з протоки Босфор) і 30 – у бік Чорного (з них 10 продовжили рух у бік Босфору).

 

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА