14:09 29.01.2023

Повернуті квитки на поїзд Київ-Варшава будуть у продажу за день до відправлення

2 хв читати
Повернуті квитки на поїзд Київ-Варшава будуть у продажу за день до відправлення

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) з 28 січня продає повернуті квитки на міжнародний рейс № 67/68 Київ-Варшава-Київ онлайн (додаток, чат-бот і офіційний сайт УЗ) рівно за один день до дати поїздки між 08:00 і 09:00, йдеться в офіційному повідомленні на сайті УЗ.

"Таким чином, якщо не встигли купити квиток за 20 днів, тепер не потрібно на них полювати або звертатися до "перекупників" - можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей часовий проміжок", - йдеться в повідомленні.

Квитки, які будуть здаватися день у день, повертаються в систему не пізніше, ніж за 30 хвилин після здачі, уточнили в УЗ, наголосивши, що такі зміни дадуть змогу унеможливити перепродаж квитків через перекупників. У листопаді з цією метою УЗ заборонила продаж квитків на поїзд до Варшави через залізничні каси і обмежила купівлю онлайн до чотирьох квитків в одні руки. В УЗ зазначають, що навіть після цього перекупники продавали до 90 квитків на місяць.

В УЗ нагадали, що квитки на поїзд до Варшави з'являються у продажу о 08:00 щодня. Продаж здійснюється на 20 днів наперед, а квитки на кожен наступний 20-й день надходять у продаж щодня рівно о 08:00.

Квитки на рейс до Варшави мають величезний попит – в системі щодня фіксуються до 20 тис. запитів, тоді як у поїзді лише 180 місць. Кількість місць обмежується наявністю вагонів, які можуть пройти в Європі. Зараз у парку потяга 42 вагони, зокрема два RIC (італ. Regolamento Internazionale Carrozze), нещодавно придбаних УЗ у Крюківського вагонобудівного заводу.

Нещодавно в УЗ повідомляли, що ведуть переговори з Польською залізницею про угоду з використання вагонів, яка в разі укладення дасть змогу удвічі-втричі збільшити кількість місць на Варшаву і зменшить попит на квитки.

Крім того, обговорюється підвищення цін на квитки на поїзд до Варшави, але остаточне рішення з цього питання ще не ухвалено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За тиждень у Брюсселі розпочнеться черговий етап переговорного процесу Україна-ЄС у сфері довкілля

У районі Очеретиного на деяких ділянках було проведено зміну позицій Сил оборони України у зв'язку з інтенсивним вогневим впливом противника - ОСУВ "Хортиця"

Розпочато досудове розслідування у справі про погрози журналістам "Української правди" - прокуратура

Правоохоронці передали до суду справу сина екснардепа від "ОПЗЖ", обвинуваченого в організації замовного вбивства

Кабмін затвердив порядок повернення дітей, депортованих унаслідок агресії РФ

Україна та Люксембург розпочали переговори про укладення безпекової угоди

Шмигаль обговорив із Блінкеном черговий пакет військової допомоги та конфіскацію російських активів

Рада ЄС готується ухвалити наступного тижня офіційне рішення щодо використання доходів від активів РФ

У Харкові ворожий удар спровокував пожежу в гаражах - Терехов

Дитина загиблого військовослужбовця, зачата за життя батька, а народжена після його смерті, має право на частину одноразової грошової допомоги в разі загибелі військовослужбовця - КАС ВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА