17:44 25.10.2022

На Черкащині викрили злочинну організацію, що займалася перевезенням, зберіганням і продажем наркотиків

2 хв читати

Черкаські правоохоронці повідомили про підозру вісьмом членам злочинного угруповання, які у складі злочинної організації з 2021 року займалися перевезенням, зберіганням і продажем наркотиків, повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

"Слідство встановило, що збут заборонених до обігу речовин члени злочинної організації здійснювали міжрегіонально через спеціально створені одним з учасників телеграм-канал і сайт, які працювали цілодобово. На цьому інтернет-ресурсі підозрювані збували багато різновидів психотропних речовин і наркотичних засобів у будь-якій кількості на замовлення користувачів, при цьому надавали детальну інструкцію щодо їх вживання", - ідеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що організатора угруповання і двох його співучасників затримали ще на початку року. За клопотанням сторони обвинувачення їм обрано запобіжний захід - тримання під вартою без можливості внесення застави.

Під час досудового розслідування здійснено чотири оперативні закупівлі психотропних речовин і наркотичних засобів, зокрема один збут психотропної речовини - в особливо великому розмірі.

"Під час обшуків, проведених у членів злочинного угруповання, виявлено три об'єкти, де зберігалися заборонені для обігу речовини, й вилучено мобільні телефони, ноутбуки та планшети зі встановленими на них інтернет-ресурсами, за допомогою яких здійснювався збут, наркотичні засоби та психотропні речовини, частково розфасовані й підготовлені до збуту, засоби зважування і фасування, грошові кошти й інші предмети злочинної діяльності", - наголошують правоохоронці.

Вони уточнюють, що, за матеріалами слідства, підозрювані щомісячно збували заборонених речовин на суму близько 400 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА