20:31 24.04.2022

Ворог обстріляв Авдіївський коксохімічний завод, інформація про пошкоджену інфраструктуру встановлюється

1 хв читати
Ворог обстріляв Авдіївський коксохімічний завод, інформація про пошкоджену інфраструктуру встановлюється

Збройні сили РФ у неділю здійснили обстріл одного з найбільших підприємств коксохімічної промисловості у державі – "Авдіївського коксохімічного заводу", повідомляє Офіс генерального прокурора України.

"24 квітня 2022 року збройними силами РФ із застосуванням реактивної системи залпового вогню здійснено черговий обстріл міста Авдіївки Донецької області. Під вогнем окупантів опинилося одне з найбільших підприємств коксохімічної промисловості у державі - ПрАТ "Авдіївський коксохімічний завод". Повна інформація щодо пошкодженої інфраструктури встановлюється", - сказано у повідомленні в фейсбуці.

За даними слідства, 24 квітня під час обстрілу окупаційними військами с.Красногорівка Покровського району загинули дві дівчинки 5 та 14 років, які ховалися від війни у приватному будинку.

Крім того, 23 квітня 2022 року військовослужбовці армії РФ здійснили чергові атаки на мирну Донеччину - в с. Зарічне та с. Ямпіль Лиманського району поранення, несумісні з життям, отримали двоє чоловіків, а у с. Коровій Яр внаслідок влучення ворожої артилерії загинули дві жінки. Того ж дня вчинено обстріл с. Іллінка Покровського району – чоловіка з переломами та осколковими пораненнями доставлено до лікарні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур області здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів і звичаїв війни (ст.438 КК України).

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА