08:47 09.04.2022

Вокзал Краматорська призупиняє роботу через пошкодження, евакуація продовжиться зі Слов'янська, Покровська та Новозолотарівки – "Укрзалізниця"

1 хв читати
Вокзал Краматорська призупиняє роботу через пошкодження, евакуація продовжиться зі Слов'янська, Покровська та Новозолотарівки – "Укрзалізниця"

Через обстріл та пошкодження вокзалу у Краматорську зупиняється його робота, евакуація населення з Донецької та Луганської областей продовжиться зі станцій у Слов'янську, Покровську та Новозолотарівці, повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця, незважаючи на жахливу атаку ворога на краматорський залізничний вокзал, що сталася 8 квітня, продовжить евакуацію з Донбасу. Донецька та Луганська ОВА спрямовують максимум зусиль на евакуацію громадян, насамперед дітей, жінок, людей похилого віку, осіб з інвалідністю - зараз саме час це зробити, адже обстріли стають дедалі інтенсивнішими. Отже, залізниця не зупиняє завдання вивезти всіх у безпеку", – йдеться у повідомленні в телеграм-каналі відомства.

В УЗ додали, що вокзал Краматорська призупиняє роботу через пошкодження, але евакуація продовжиться зі Слов'янська та Покровська на Донеччині, а також зі станції Новозолотарівка на Луганщині.

"Зважаючи на зростання кількості атак по цивільних об'єктах, зокрема вокзалів, будуть додатково посилені заходи щодо недопущення скупчень навколо вокзалів, поділу потоків пасажирів тощо", - наголосили в УЗ.

Повний розклад евакорейсів опубліковано у телеграм-каналі окремими повідомленнями.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА