14:00 11.03.2022

"Ашан" відновив доставку через відділення "Нової пошти"

1 хв читати

Мережа супермаркетів "Ашан" відновила послугу доставки продуктів у всій Україні через працюючі відділення "Нової пошти", повернула адресну доставку у Львові та Чернівцях, повідомила пресслужба компанії.

Так, через відділення "Нової пошти" мережа доставляє товари непродуктової та продуктової групи (крім свіжих).

"Ашан" планує найближчими днями повернути адресну доставку і в інші міста. При цьому доставка мережі через Glovo працює у Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі, Одесі.

Тим часом Fozzy Group поки що не планує відновлювати доставку із супермаркетів "Сільпо", повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії.

"Але водночас ми наразі доставляємо товари людям з інвалідністю, літнім людям, вимушеним переселенцям, дитячим будинкам, людям, які потребують екстреної допомоги", - додали в компанії.

Auchan Retail - міжнародна компанія роздрібної торгівлі, перший магазин відкрито у Франції у 1961 році. Auchan Retail Ukraine працює в Україні з 2008 року. За даними сайту "Ашан", налічує понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) у дев'яти містах, а також розвиває e-commerce.

До мережі "Сільпо" входять 325 супермаркетів у 60 містах України і чотири делікатес-маркети Le Silpo - у Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі. "Сільпо" входить до складу Fozzy Group, яка також розвиває ресторанний напрям. Нині до нього входять шість закладів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА