14:47 06.03.2022

У районах бойових дій люди отримають соціальну допомогу у попередніх розмірах, а підвищення у наступних періодах за весь термін починаючи з 1 березня - Мінсоцполітики

1 хв читати

Міністерство соціальної політики заявляє, що в містах та районах, де через бойові дії органи влади не могли працювати, люди отримають соціальну допомогу у попередніх розмірах, а підвищення – у наступних періодах за весь термін, починаючи з 1 березня.

Згідно з повідомленням пресслужби Міністерству соціальної політики, рішенням уряду встановлено, що з березня поточного року збільшуються розміри виплат для окремих категорій населення.

Зокрема, мінімальний розмір виплати одержувачам державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю та одержувачам державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю встановлено у сумі 2 100 грн.

Також збільшено з 1 700 до 2 100 грн розмір щомісячної допомоги на дітей до 6-річного віку, які виховуються у багатодітних сім'ях.

Зазначається, що у більшості регіонів органи соціального захисту населення здійснили нарахування та виплату за березень 2022 року відповідної допомоги у збільшеному розмірі.

Водночас через проведення активних бойових дій в окремих містах та районах органи соціального захисту фізично не мали змоги працювати та провести перерахунки. У цих містах та районах виплата допомоги у березні може здійснюватися у попередньо визначених розмірах.

У наступних періодах усім, хто не отримав підвищення з 1 березня, органи соціального захисту населення здійснять відповідні донарахування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА