13:40 01.03.2022

"Vodafone Україна" надасть бізнес-клієнтам доступ до зв'язку навіть без оплати

1 хв читати
"Vodafone Україна" надасть бізнес-клієнтам доступ до зв'язку навіть без оплати

Бізнес-клієнти мобільного оператора компанії "Vodafone Україна", у яких закінчилися гроші на мобільному рахунку, не залишаться без зв'язку.

Згідно з повідомленням оператора, "Vodafone Україна" надає клієнтам малого та середнього бізнесу відтермінування платежу до 30 березня 2022 року.

"У перший день (березня - ІФ) буде знято щомісячну вартість пакета та надано пакет послуг на наступний місяць. Навіть якщо на мобільних рахунках абонентів недостатньо коштів, ми продовжуватимемо надавати послуги зв'язку. Сплата рахунків відкладається до 30 березня 2022 року", - йдеться у повідомленні оператора.

Раніше "Vodafone Україна", як і інші мобільні оператори, оголосив про підтримку клієнтів передоплати, яким на ранок 24 лютого не вдалося здійснити дзвінки або зайти в інтернет через непідключений пакет послуг або низький баланс.

Національний телеком-оператор компанія Vega, що входить до групи компаній "Vodafone Україна", повідомила, що її абоненти залишатимуться на зв'язку, навіть якщо немає достатньо коштів для оплати послуги фіксованого інтернету і телефонії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА