17:21 16.02.2022

Більшість українців виступає за перегляд Мінських домовленостей і підписання нових – опитування "Рейтингу"

1 хв читати
Більшість українців виступає за перегляд Мінських домовленостей і підписання нових – опитування "Рейтингу"

Більшість українців (63%) вважають, що Україні слід переглянути Мінські домовленості та підписати нові, і цей показник у динаміці збільшується, повідомляє соціологічна група "Рейтинг".

За результатами опитування, проведеного 12-13 лютого, лише 11% вважають, що Україна має виконати всі вимоги Мінських домовленостей, водночас 18% вважають, що Україна має вийти із переговорного процесу загалом.

Більшість опитаних українців бачить Росію винною в тому, що Мінські домовленості не працюють (57%), іще 10% покладають вину на представників т.зв. ЛНР/ДНР і лише 12% вважають винною Україну. 12% важко відповісти, хто винен.

Водночас 67% опитаних зазначили, що поверхово знайомі зі змістом Мінських домовленостей, і лише 12% дуже добре знають їх зміст. Кожен п'ятий взагалі не знайомий зі змістом домовленостей, водночас цей показник знизився за останні чотири роки із 39 до 21%.

Опитування проводили серед населення України віком від 18 років у всіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю й типом поселення. Вибіркова система: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: трохи більше ніж 2,2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА