07:22 11.12.2021

Криптовалюти та мемні акції стали головними новинами 2021р за версією Google

2 хв читати
Криптовалюти та мемні акції стали головними новинами 2021р за версією Google

Криптовалюти та "мемні" компанії очолили список головних трендів новин 2021 року за версією пошуковика Google, йдеться в презентації "Рік у пошуку 2021".

Найчастіше у році, що минає, користувачі шукали новини, пов'язані з Афганістаном. При цьому на другому місці в топ-10 запитів на новини, обігнавши навіть новини про вакцини від коронавірусу, розташувалися акції оператора кінотеатрів AMC Entertainment (SPB: AMC), які за рік злетіли на 1250% завдяки скоординованим зусиллям приватних інвесторів. На п'ятому місці в цьому списку - папери власника мережі магазинів відеоігор та споживчої електроніки GameStop, що виросли більш ніж на 800% (мемними були названі цінні папери компаній, які стали метою "розгону" в соціальній мережі Reddit, учасники якої викладали свої ідеї у вигляді жартівливих картинок, тобто у вигляді мемів, такі папери купують без огляду на їхні фінансові показники, на ажіотажній рекламі - ІФ).

Четверте місце у десятці найпопулярніших новин зайняла криптовалюта Dogecoin, десяте – інша цифрова валюта, ефір (Ethereum).

Остання економічна тема, що увійшла до списку головних глобальних трендів 2021 року, - стимулюючі виплати під час пандемії коронавірусу. Компанію їй склали новини про вибори сенатора від штату Джорджія, ураган "Іда" та коронавірус.

Серед загальних пошукових запитів перші вісім місць у топ-10 присвячені різним спортивним подіям, причому найчастіше користувачі шукали новини про крикет, найпопулярніший спорт в Індії з населенням 1,38 млрд людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА