07:55 10.12.2021

Понад 50 тис. нових випадків COVID-19 виявили як у Франції, так і у Великій Британії

1 хв читати
Понад 50 тис. нових випадків COVID-19 виявили як у Франції, так і у Великій Британії

У Франції минулої доби зареєстрували 56,8 тис. випадків зараження коронавірусом, повідомляють у четвер французькі ЗМІ.

Порівняно з середою, показник захворюваності у Франції знизився. Напередодні в країні виявили понад 61,3 тис. випадків, що стало найвищим з листопада минулого року показником.

Найбільше випадків коронавірусу на 100 тис. жителів фіксують у французьких регіонах Овернь-Рона-Альпи та Прованс-Альпи-Лазурний берег.

За добу у Франції від COVID-19 померло 130 людей.

Тим часом у Великій Британії за останні 24 години виявили 50,8 тис. нових випадків. На день раніше приріст також перевищив показник 50 тис. і склав 51,3 тис.

Від коронавірусу у Великій Британії за добу померли 148 людей.

Напередодні прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про введення системи COVID-перепусток до тих закладів, де можуть збиратися сотні людей.

"Ми запроваджуємо в обов'язковому порядку COVID-перепустки до нічних клубів та закладів, де збирається велика кількість людей, включно з закладами, які вміщують понад 500 осіб у закритому приміщенні, та на відкритому просторі з сидячими місцями для більш ніж 4 тис. осіб, а також до будь-яких інших закладів, які вміщують понад 10 тис. осіб", - сказав він.

Також британці обов'язково повинні носити маски в громадських місцях, включно з театрами, ресторанами і кінотеатрами. З понеділка 13 грудня британцям рекомендується працювати віддалено з дому.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА