20:35 12.11.2021

Викрито підпільний тютюновий завод на Львівщині потужністю 35 тис. пачок пачок/добу

2 хв читати
Викрито підпільний тютюновий завод на Львівщині потужністю 35 тис. пачок пачок/добу

Роботу підпільного підприємства з виробництва тютюнових виробів у Львівському районі (Львівська обл.), що здатне щодоби випускати до 35 тис. пачок цигарок, правоохоронці припинили 9-10 листопада, під час обшуків вилучено обладнання та продукцію на 33 млн грн, повідомляється на сайті Національної поліції.

За даними правоохоронців, підприємство з виробництва цигарок із повним технологічним циклом генерувало до 365 тис. грн "чорного" прибутку щодоби.

"Підприємство" працювало у закритому режимі. Для маскування споживання виробництвом значної кількості електроенергії та безперебійної роботи промислової лінії на певну потужність кожне приміщення облаштовано дизельною підстанцією. На виробництві працювали наймані особи, переважно мешканці різних населених пунктів Львівської області, а виробничий процес було організовано позмінно", - уточнюється у повідомленні Нацполіції.

Незаконно вироблену продукцію порушники збували до країн ЄС під виглядом торговельних марок європейських виробників.

Нацполіція уточнила, що під час обшуків вилучено обладнання та цигарок на 33 млн грн, а саме 337 тис. пачок цигарок, 130 кг тютюну, 369 ящиків з фільтрами для сигарет, палети з тарою та сигаретним папером, лінію для виробництва цигарок, "чорнову" бухгалтерію і т.п.

"Слідство за кримінальним провадженням, відкритим за статтею 204 Кримінального кодексу, триває. Встановлюють осіб, причетних до організації підпільної діяльності. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до п'яти років із конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення", - підсумувало відомство у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА