14:26 19.10.2021

У Києві чоловік влаштував погром у приймальні депутата міськради

1 хв читати

 У Києві вранці у вівторок, 19 жовтня, в приймальні депутата міської ради на вул. Лютеранській чоловік влаштував погром, повідомляє прес-служба поліції столиці.

У повідомленні не зазначається ім'я депутата, однак, як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах, йдеться про депутата Київради Лілію Пашинну (фракція "Слуга народу").

Інформація про подію надійшла до Печерського управління поліції приблизно о 10:00.

"До приміщення увірвався чоловік, розбив скло у вхідних дверях та замалював з балончика таблички. Далі порушник спустився на перший поверх, де розміщені щити електромережі, та вирвав звідти проводи. Отримавши повідомлення про подію, спецпризначенці полку поліції особливого призначення №2, які перебували неподалік, оперативно затримали 31-річного уродженця Полтавської області та передали слідчо-оперативній групі. Наразі з ним спілкуються слідчі та встановлюють мотиви скоєного", - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Зазначається, що під час поверхневого огляду слідчі виявили та вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет, і балончик із фарбою.

Зловмисника затримали. Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна повинна мати можливість уражати військові цілі на території РФ - Кулеба

ФДМУ вперше реалізував через "Прозорро.Продажі" конфісковане майно підсанкційних осіб – квартири Шелкова та Сальдо

Кулеба: Україна просить партнерів розглянути можливості щодо перехоплення зі своєї території ракет, випущених РФ по українських населених пунктах

Окупанти активізувалися на Харківщині, складна ситуація залишається на покровському напрямку - Генштаб

У Генштабі підтвердили знищення в Криму російського ракетного корабля "Циклон"

Глава МЗС Німеччини: Зеленський є законним і легітимним президентом України

У Херсоні вже три постраждалих унаслідок денного обстрілу - міськадміністрація

Зеленський обговорив із Бербок постачання комплексів ППО

У Херсоні внаслідок обстрілу постраждав підліток - голова міськадміністрації

Київська влада розгляне питання усунення Булгакова з публічного простору після формування УІНП остаточної позиції щодо нього - відповідь на петицію

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА