07:10 09.10.2021

Сервіси Facebook відновили роботу після збою

1 хв читати
Сервіси Facebook відновили роботу після збою

Компанія Facebook заявила про усунення неполадок, що виникли в роботі сервісів компанії.

"Ми усунули проблему - ще раз дякуємо за терпіння на цьому тижні", - йдеться в поширеному повідомленні компанії.

Раніше повідомлялося, що за даними сервісу Downdetector користувачі знову мають проблеми з роботою соціальних мереж Facebook і Instagram.

Згідно з даними порталу, на перебої в роботі сервісів скаржаться переважно користувачі зі США. Однак проблеми з роботою соцмереж реєструють і в інших країнах, зокрема в Росії.

Також, раніше на цьому тижні - 4 жовтня - стався глобальний збій роботи Facebook, Instagram, WhatsApp. Проблеми з роботою соцмереж тривали приблизно шість годин. Крім того, надходили повідомлення про можливі проблеми у Google, Twitter, TikTok і багатьох інших онлайн-сервісів. Також надходили дані про перебої в роботі Amazon Web Services, T-Mobile, AT & T.

У компанії Facebook заявили, що збій у роботі сервісу був викликаний неправильною зміною конфігурації на магістральних маршрутизаторах, дані користувачів не постраждали.

Телеканал Fox News назвав подію "найбільш тривалим в історії відключенням соцмереж у всьому світі". Також телеканал зазначав, що починають циркулювати чутки про те, ніби Facebook і Instagram могли постраждати від хакерів.

Експерти, яких опитували американські ЗМІ, поки вважають за краще говорити про суто технічні передбачувані причини збоїв.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА