18:14 05.08.2021

Поліція розпочала розслідування за фактом нападу на нардепа Качуру в Конотопі

1 хв читати
Поліція розпочала розслідування за фактом нападу на нардепа Качуру в Конотопі

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на народного депутата фракції "Слуга народу" Олександра Качуру під час засідання Конотопської міської ради, повідомляє прес-служба партії.

"Під час засідання нардеп порушив питання проблем міста, зокрема поганої якості водопровідної води, яку не можна пити або використовувати для приготування їжі. Він продемонстрував зразок цієї води у пляшці, яку йому передали жителі міста, та попросив мера Артема Семеніхіна перевірити її якість. Замість відповіді мер спробував облити депутата водою, до штовханини долучилася охорона Семеніхіна, та просто в залі сталася бійка", - йдеться в повідомленні.

На поширеному в соцмережах відео видно, що під час обговорення стану інфраструктури міста Семеніхін запропонував Качурі "трошки протверезитися нашою конотопською водичкою" й облив його. Після цього між мером і нардепом встали охоронці, які розвели їх у різні боки.

Сам Семеніхін у відеозверненні, оприлюдненому в соцмережі Facebook, заявив, що Качура спровокував його, "поливаючи брудом" місто. Він також заявив, що Качура шантажував його, погрожуючи перешкоджати його діяльності та ініціювати відкриття кримінальних проваджень проти нього, якщо мер міста не виконуватиме його вказівок. Зокрема, за словами Семеніхіна, Качура вимагав, щоб він подав як кандидата на посаду секретаря Конотопської міськради підконтрольну йому людину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА