13:33 23.07.2021

За рік роботи Офісу протидії рейдерству припинилися захоплення внаслідок несанкціонованих доступів до держреєстрів - Мін'юст

2 хв читати
За рік роботи Офісу протидії рейдерству припинилися захоплення внаслідок несанкціонованих доступів до держреєстрів - Мін'юст

Офіс протидії рейдерству Міністерства юстиції за рік своєї роботи зміг повністю припинити рейдерство внаслідок несанкціонованих доступів до державних реєстрів, повідомляє прес-служба відомства з посиланням на керівника Офісу протидії рейдерству Віктора Дубовика.

"Отримавши після створення майже 1,4 тис. нерозглянутих скарг, ми були змушені не тільки налагоджувати операційні процеси діяльності новоствореного департаменту, а й намагатися збільшувати темпи розгляду скарг і шукати дієві механізми збільшення кількісного і якісного розгляду скарг Колегією. Таких заходів було вжито дуже багато", - розповів Дубовик.

За його словами, кількість скарг у сфері бізнесу, які перебувають на розгляді, протягом останніх двох місяців не перевищує показник у 50 скарг. "Водночас більшість становлять не неправомірні рейдерські захоплення діючих підприємств, а все те, що підпадає під реєстрацію в ЄДР. А це - ОСББ, кооперативи, садівничі товариства тощо. Частка "живого бізнесу", скарги за якими є обґрунтованими і підлягають задоволенню, становить не більше ніж 10%", - розповів голова Офісу протидії рейдерству.

"Кількість рейдерських захоплень, які відбувалися внаслідок несанкціонованих доступів до державних реєстрів, поки що дорівнює 0. Для порівняння, минулого року було майже 50 таких втручань", - додав він.

Також завдяки запуску регіональних колегій вдалося більше ніж удвічі зменшити загальну кількість скарг, які перебувають на розгляді.

"У планах - уже з вересня цього року повністю завершити розгляд старих скарг і перейти виключно до розгляду поточних скарг", - розповів Дубовик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА