07:31 30.06.2021

В Ужгороді виявили тіло військового, розшукуваного упродовж п'яти днів

1 хв читати
В Ужгороді виявили тіло військового, розшукуваного упродовж п'яти днів

В ужгородському кар'єрі знайшли тіло 19-річного військового, якого розшукували п'ять днів, який зник ще 10 червня, повідомила прес-служба Національної поліції Закарпатської області.

"Поліцейські, рятувальники, нацгвардійці близько 5 діб розшукували 19-річного жителя Рівненської області ... Ретельні пошуки тривали майже п'ять днів. Зрештою, тіло хлопця без ознак життя водолази витягли з кар'єру в мікрорайоні обласного центру", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, про зникнення 19-річного жителя Рівненської області на території Закарпаття стало відомо в Ужгородському районному управлінні поліції 23 червня. Поліцейські встановили, що чоловік був військовослужбовцем і ще 10 червня пішов з військової частини відпочивати на природі.

Зазначається, що правоохоронці вивчили всю інформацію про зниклого і розпочали пошуки. В Ужгороді поліцейські спільно з кінологами, нацгвардійцями і рятувальниками обстежили прилеглі до міста території, громадські установи обласного центру, ринки, вокзали, перевірили коло спілкування зниклого, опитали кожного, хто міг хоч щось знати про його місцезнаходження. Також поліцейські скористалися записами відеокамер міста "Безпечне Закарпаття".

"Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА