18:51 15.06.2021

Усе, що пропонують нам вітчизняні виробники зброї, ми приміряємо до стандартів НАТО - Таран

2 хв читати
Усе, що пропонують нам вітчизняні виробники зброї, ми приміряємо до стандартів НАТО - Таран

У зв'язку з тим, що Україна має намір продовжувати свою інтеграцію до Північноатлантичного альянсу (НАТО), до всіх нових типів озброєння, які пропонують Міністерству оборони України вітчизняні виробники зброї, "приміряються" стандарти альянсу.

Відповідну заяву зробив міністр оборони України Андрій Таран під час 17-ї Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека-2021" і 12-го Міжнародного авіакосмічного салону "Авіасвіт-XXI", повідомляє прес-служба Міноборони у вівторок.

"Такі виставки дають нам, Міністерству оборони, можливість оцінити досягнення нашого ОПК та порівняти їх зі зразками, які пропонують іноземні компанії. Ми заявили, що прагнемо вступити до НАТО, і тому все, що нам пропонують вітчизняні виробники ми приміряємо до стандартів альянсу. Саме тому, я вважаю, під час таких виставок ми можемо порівняти зразки та зробити оптимальний вибір для Збройних сил України з того, що пропонується на ринку озброєння та військової техніки", - наголосив Таран.

Міністр оборони також висловив сподівання, що зустрічі та переговори керівництва вітчизняного оборонного відомства з представниками іноземних делегацій, досягнуті результати сприятимуть зміцненню оборонного потенціалу і України, і партнерів. А спільні військово-технічні проекти та обмін технологіями створюватимуть довіру і даватимуть змогу посилювати безпекову ситуацію в регіоні.

Повідомляється, що під час виставки планується проведення двосторонніх зустрічей із делегаціями міністерств оборони Королівства Іспанія, Французької Республіки, Турецької Республіки, Об’єднаних Арабських Еміратів, Палати військових промисловців Республіки Польща та багатьма іншими.

Загалом у виставці "Зброя та безпека-2021" і 12-му Міжнародному авіакосмічному салоні "Авіасвіт-XXI" беруть участь компанії з 35 країн світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврокомісія анонсувала в липні першу виплату з надприбутків від заморожених активів РФ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА