18:46 27.05.2021

Прем'єр Словаччини відвідає Україну в п'ятницю з офіційним візитом

1 хв читати
Прем'єр Словаччини відвідає Україну в п'ятницю з офіційним візитом

Прем'єр-міністр Словацької Республіки Едуард Хегер у п'ятницю прибуде в Київ з офіційним візитом, у зв'язку з чим можливі обмеження дорожнього руху, повідомляє Управління державної охорони України.

"Інформуємо про можливі незначні обмеження дорожнього руху 28 травня в центральній частині міста і на деяких вулицях Дарницького району Києва у зв’язку з офіційним візитом до України прем’єр-міністра Словацької Республіки Едуарда Хегера", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Також у складі іноземної делегації прибудуть міністр оборони Словаччини Ярослав Надь і міністр закордонних і європейських справ Словаччини Іван Корчок.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що прем'єр-міністр Словаччини Едуард Хегер відвідає Україну наприкінці поточного місяця.

"Ключові теми нашої зустрічі з прем'єр-міністром Словаччини Едуардом Хегером - торгівля, інвестиції, енергетична безпека, інфраструктурні проекти. Україна та Словаччина залишаються надійними партнерами і друзями. Будемо раді вітати пана прем'єр-міністра за два тижні в Україні", - написав Кулеба у Twitter.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА