13:11 24.05.2021

"МАУ" запускає рейси з Києва до Рас-ель-Хайми з 25 червня

2 хв читати
"МАУ" запускає рейси з Києва до Рас-ель-Хайми з 25 червня

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") запускає рейси з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) до м. Рас-ель-Хайма (Об'єднані Арабські Емірати) з 25 червня 2021 року, повідомила прес-служба авіакомпанії в понеділок.

"МАУ" стане першою українською авіакомпанією, яка здійснюватиме прямі перельоти до Рас-ель-Хайми, і одним із головних стратегічних авіаційних партнерів для емірату, який наразі динамічно розвивається", - йдеться в повідомленні.

Авіакомпанія зазначає, що політ із Києва до міжнародного аеропорту Рас-ель-Хайми триватиме п’ять годин. Після прибуття всі туристи проходитимуть обов'язкове ПЛР-тестування в аеропорту. Крім того, безкоштовне ПЛР-тестування вони також можуть пройти перед поверненням в Україну.

За даними "МАУ", Рас-ель-Хайма отримала сертифікати безпеки від світового лідера в галузі інспекційно-сертифікаційних послуг "Бюро Верітас" (Bureau Veritas), а також від Всесвітньої ради з туризму і подорожей (WTTC).

"Україна - швидкорослий і важливий ринок для емірату Рас-ель-Хайма, і наше партнерство з "Міжнародними авіалініями України" - ще один крок у рамках стратегії збільшення туристичного потоку за рахунок налагодження прямого авіасполучення. (...) Це ключовий крок у відновленні міжнародного туризму згідно з нашою широкою стратегією щодо вивчення нових маршрутів через основні, вторинні ринки та ринки, що розвиваються, завдяки чартерним та регулярним рейсам", - наводить прес-служба слова гендиректора департаменту з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма Ракі Філліпса.

У свою чергу СЕО "МАУ" Євген Дихне додав, що авіакомпанія планує збільшувати частоту польотів до Рас-ель-Хайми, враховуючи очікуваний високий попит, особливо влітку.

Раніше представник "МАУ" повідомляв агентству "Інтерфакс-Україна", що рейси до Рас-ель-Хайми виконуватимуться двічі на тиждень - щопонеділка та щочетверга - на Boeing 737-800 (NG). Квитки продаватимуть і через туроператорів (TUI, ALF, Kompas, TPG), і через сайт "МАУ".

Рас-ель-Хайма лежить на півночі Об'єднаних Арабських Еміратів, на березі Перської затоки. Місто розділене бухтою на дві частини - стару і нову.

Міжнародний аеропорт у Рас-ель-Хаймі розташований за 40 хвилин від міста Дубая та за три години від міста Абу-Дабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА