11:04 19.05.2021

У Дніпровському районі столиці виявили тіло чоловіка з 18 ножовими пораненнями

1 хв читати
У Дніпровському районі столиці виявили тіло чоловіка з 18 ножовими пораненнями

Співробітники столичної поліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства чоловіка, тіло якого було виявлено в Дніпровському районі Києва з 18 ножовими пораненнями і численними забоями.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, інцидент стався в середу вранці. Близько 7:00 ранку на спецлінію "102" зателефонував місцевий житель і повідомив, що на вулиці Новаторів виявив тіло чоловіка без ознак життя.

"Негайно на місце події оперативний черговий спрямував слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, а також кінологів зі службовими собаками. Після прибуття за зазначеною адресою слідчі виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що під час огляду тіла загиблого судово-медичний експерт виявив на ньому майже 18 ножових поранень та численні забої. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлено причину смерті 27-річного місцевого жителя.

Наразі працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, щоб встановити і затримати причетних до скоєння цього кримінального злочину.

За зазначеним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА