13:12 13.05.2021

Понад 80 палестинців із сектора Гази загинули від ударів армії оборони Ізраїлю - ЗМІ

1 хв читати

Від початку загострення ситуації навколо сектора Гази загинули 83 палестинці, 487 постраждали, повідомляє в четвер видання Times of Israel із посиланням на департамент охорони здоров'я Гази.

За даними департаменту, серед загиблих 17 дітей.

Як повідомляє у свою чергу Міноборони Ізраїлю, десятки вбитих - палестинські бойовики. Деякі палестинці загинули внаслідок промаху при запуску ракет із території Гази, які не досягли Ізраїлю.

Напередодні Times of Israel повідомляло, що жертвами ракетних обстрілів, що здійснюються з території сектора Газа, стали шестеро ізраїльтян.

Бійці палестинських угруповань у секторі Гази в ніч на четвер після паузи в кілька годин відновили ракетні обстріли Ізраїлю, повідомляють ізраїльські ЗМІ.

Сирени повітряної тривоги було чути в містах на півдні та в центральній частині Ізраїлю. Зокрема, про небезпеку попереджали жителів Тель-Авіва й навколишніх населених пунктів.

Ізраїль раніше цього тижня почав завдавати ударів по Газі у відповідь на ракетні обстріли ізраїльських міст, що проводилися звідти.

Спочатку бойовики в секторі Гази розпочали ракетні обстріли, щоб підтримати палестинських демонстрантів у Єрусалимі. Ситуація в регіоні ускладнилася на тлі рішення ізраїльського суду про виселення кількох палестинських сімей із їхніх осель у Шейх Джарраху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА