16:24 05.05.2021

Поліція Луганської області відкрила справу щодо водія вантажівки за незаконне перевезення деревини

1 хв читати
Поліція Луганської області відкрила справу щодо водія вантажівки за незаконне перевезення деревини

Луганські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного перевезення лісу водієм вантажівки ЗІЛ-131А, який перевозив деревину без відповідних дозвільних документів, повідомляє прес-служба поліції Луганської області в середу.

"4 травня, під час несення служби поблизу станції Вільхова Щастинського району співробітники сектора реагування патрульної поліції Щастинського районного управління для перевірки документів зупинили автомобіль ЗІЛ-131А під керуванням 45-річного місцевого жителя, який перевозив деревину", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому у Facebook.

У ньому зазначається, що під час перевірки було встановлено, що водій не має необхідних документів на перевезення деревини. Співробітники слідчо-оперативної групи, події, котрі прибули на місце, провели необхідні першочергові слідчі дії.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 246 КК України "Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу". Під процесуальним керівництвом прокуратури в рамках кримінального провадження триває досудове слідство", - наголошують правоохоронці.

Наразі слідчі готують клопотання до суду про накладення арешту на вилучені деревину та транспортний засіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА