08:49 02.04.2021

Amazon має намір повернути співробітників з "дистанційки" до осені

1 хв читати
Amazon має намір повернути співробітників з "дистанційки" до осені

Американський онлайн-рітейлер Amazon.com Inc. планує повернути співробітників в офіси до осені, пише газета Seattle Times з посиланням на повідомлення компанії співробітникам.

Раніше Amazon очікувала вихід з "дистанційки" 30 червня. Однак було неясно, чи зможе частина штату в Сіетлі, який налічує 60 тис. співробітників, продовжити частково працювати з дому.

У компанії зазначили, що робота в офісі дозволяє "винаходити, співпрацювати і вчитися разом більш ефективно". Енді Джессі, який змінить Джеффа Безоса на посаді CEO компанії, раніше заявив в інтерв'ю CNBC, що віддалена робота ускладнює вироблення нових ідей.

Amazon не вимагатиме від співробітників вакцинуватися від коронавірусу COVID-19 перед поверненням в офіс, однак закликає їх зробити щеплення, заявили в компанії.

Багато великих технологічних компаній зазначили, що досвід "дистанційки" під час пандемії продемонстрував відсутність необхідності весь час перебувати в офісі для продуктивної роботи.

Google, що належить Alphabet Inc., у середу оголосила, що частина співробітників може добровільно повернутися в офіс вже у квітні. Раніше компанія повідомила, що збирається впровадити змішаний графік, за яким співробітники працюватимуть в офісі щонайменше три дні на тиждень.

Постачальник інформації в сфері нерухомості Zillow Group влітку минулого року оголосив, що дасть своїм співробітникам у США вибір між віддаленою і офісною роботою. Salesforce.com Inc. також дає співробітникам можливість вибрати роботу з дому.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА