11:23 30.03.2021

Залізничники підняли три із шести вагонів поїзда "Інтерсіті", який зійшов із рейок, перегін біля ст. "Славгород" закривається для робіт - УЗ

1 хв читати
Залізничники підняли три із шести вагонів поїзда "Інтерсіті", який зійшов із рейок, перегін біля ст. "Славгород" закривається для робіт - УЗ

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) продовжує роботи на перегоні біля ст. "Славгород" із підняття вагонів поїзда "Інтерсіті+" у Запоріжжі, який зійшов із рейок у понеділок, повідомляє в. о. члена правління, директор філії "Пасажирська компанія" УЗ Олександр Перцовський.

"Ми пропустили ранковий "Інтерсіті" №737 із Запоріжжя і зараз почне працювати техніка для подальшого відновлення, тому перегін буде закритий для робіт", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок уранці.

Перцовський зазначив, що на період проведення робіт поїзди з/до Маріуполя, Новоолексіївки та Запоріжжя будуть пущені в об'їзд.

"Кожного пасажира моніторимо і до місця призначення доставимо - у Дніпрі працюватимуть автобуси для підвозу та автівки до менших станцій. Затримки будемо мінімізувати та давати постійно оновлення статусу", - додав він.

Як повідомлялося, внаслідок сходження з рейок шести з дев'яти вагонів поїзда категорії "Інтерсіті+" у Запоріжжі за 50 кілометрів від кінцевої станції ніхто не постраждав, "Укрзалізниця" створила комісію, яка розслідує причини аварії. Всі 88 пасажирів рейсу вже прибули до Запоріжжя резервним поїздом.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА