20:01 04.02.2021

Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

2 хв читати
Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

Український журналіст, колишній в'язень Кремля, перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко стане кандидатом у народні депутати від партії "Європейська солідарність" на додаткових виборах у мажоритарному окрузі №197 у Черкаській області, повідомив лідер партії, п'ятий президент України (2014-2019 рр.) Петро Порошенко.

"Фракцію "Європейської солідарності" у Верховній Раді називають спецназом опозиції. І справді, наші депутати - це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: в сесійній залі, в ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людина, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ", - наголосив Порошенко.

Як повідомляється на сайті "Євросолідарності", лідер партії зазначив, що досвід Сущенка допоможе в парламентській боротьбі "з російською п'ятою колоною". "Роман відразу влився в нашу команду, і можна точно сказати, що він - наша людина. Роман добре знає проблеми черкаського краю і тому принесе в парламенті багато користі - у тому числі і жителям області", - сказав політик.

Порошенко наголосив, що "завдяки таким людям, як Роман, авторитет і підтримка партії ростуть, і переконаний - далі зростатимуть".

Як повідомлялося, Сущенка, який очолює команду партії "Європейська солідарність" у Черкаській області, 5 грудня 2020 року було обрано першим заступником голови Черкаської обласної ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 районах скупчення сил противника

У Середземному морі на бойовому чергуванні три кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1320 окупантів

Ворог обстріляв 14 населених пунктів Херсонської області, поранено четверо людей

За минулу добу окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Російський наступ уздовж кордону в напрямку Харкова має на меті відволікти і закріпити українські сили від інших районів на сході України

11 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА