21:19 14.10.2020

Представник України при ЄС Точицький вручив від імені Зеленського орден колишньому главі представництва ЄС в Україні Мінгареллі

1 хв читати
Представник України при ЄС Точицький вручив від імені Зеленського орден колишньому главі представництва ЄС в Україні Мінгареллі

Глава місії України при Європейському союзі, посол Микола Точицький від імені президента Володимира Зеленського вручив європейському дипломату Хюгу Мінгареллі, який у 2016-2019рр обіймав посаду голови представництва ЄС в Україні, орден "За заслуги" II ступеня.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в місії України при ЄС, церемонія вручення відбулася в Брюсселі в будівлі посольства України в Бельгії.

"Ця нагорода - визнання багаторічного особистого вкладу Хюга Мінгареллі в розвиток відносин України і ЄС. Українці дуже вдячні і щиро цінують вашу професійну і віддану працю заради європейського майбутнього нашої держави", - зазначив Точицький.

Мінгареллі висловив подяку за нагороду і відзначив значний потенціал України і українського народу на шляху зміцнення відносин з Європейським Союзом.

Як повідомлялося раніше, указом від 22 серпня цього року президент України нагородив Мінгареллі за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток міждержавного співробітництва та плідну громадську діяльність.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА