10:39 26.08.2020

"Київміськбуд" здійснить аудит із добудови житлокомплексів ФФБ під управлінням "Аркади" та запропонує інвесторам варіанти - мер Києва

2 хв читати
"Київміськбуд" здійснить аудит із добудови житлокомплексів ФФБ під управлінням "Аркади" та запропонує інвесторам варіанти - мер Києва

 Мер Києва Віталій Кличко доручив ХК "Київміськбуд" здійснити аудит житлових комплексів "Еврика", "Патріотика" та "Патріотика на озерах" Фонду фінансування будівництва (ФФБ) під управлінням банку "Аркада" з метою завершення будівництва об'єктів.

"Підприємство "Київміськбуд" здійснить аудит із добудови житлових комплексів. За його результатами інвесторам буде запропоновано алгоритм завершення будівництва житлових комплексів "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах". Я вже дав відповідне доручення і сподіваюся, за декілька місяців ми отримаємо детальнішу інформацію про це", - повідомив мер Києва Віталій Кличко в середу під час прес-конференції щодо ситуації з банком "Аркада".

Він наголосив, що попередні терміни завершення об'єктів будуть відомі після аудиту. Мер також додав, що фінансовий стан "Київміськбуду" дає змогу компанії курирувати питання вирішення проблем недобудів "Укрбуду" та "Аркади".

За даними на сайті керуючого інвестиціями в будівництві житлового масиву банку "Аркада", ЖМ "Патріотика на озерах" є географічним продовженням "Патріотики". Масив зводиться між озерами Тягле і Небреж.

Проект "Патріотики на озерах" включає 43 житлові будинки заввишки 26-27 поверхів, лікарню, три школи, дитсадки (три окремі будівлі і три прибудовані), два ТЦ і додаткову інфраструктуру.

Раніше у 2019 році інвестори столичних ЖК "Патріотика" та "Еврика" звернулися до президента України Володимира Зеленського з вимогою втрутитися в ситуацію із зупиненням будівництва об'єктів і заявили про намір провести акцію самозаселення.

Як повідомлялося, 25 серпня Національний банк України відніс АТ "АКБ "Аркада" (Київ) до категорії неплатоспроможних. Станом на 1 липня 2020 року за розміром загальних активів банк посідав 45-те місце (1,902 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА