19:08 23.08.2020

На Одещині відкрили рух відремонтованими смугами Хаджибейського моста

1 хв читати
На Одещині відкрили рух відремонтованими смугами Хаджибейського моста

Рух відремонтованими смугами Хаджибейського моста відкрили, і зробили це з випередженням графіка, повідомив керівник Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"Вдячний будівельникам за швидкий темп! Після свят вони перейдуть до ремонту лівої частини моста. Зараз там вже почалися роботи з розширення проїзду. Раніше міст через Хаджибейський лиман був довгобудом, на якому давно поставили хрест. Перші роботи почали ще в кінці 2000-х, але майже одразу заморозили, і довгі роки тут не було жодного будівельника. Роботи відновили лише в 2019 році, а активна фаза капітального ремонту почалася в 2020, коли об'єкт потрапив до переліку президентської програми "Велике будівництво", - цитує Куцого прес-служба ОДА в неділю.

Згідно з інформацією, на правій стороні моста укладено асфальтобетонне покриття в нижньому і верхньому шарі. Капітальний ремонт передбачає розширення проїжджої частини моста. До початку ремонту тут були відкриті три смуги, під час ремонтних робіт - рух звузився до двох смуг. Це створювало значні труднощі для відпочивальників, адже дорога М-05 звужувалася на мосту. Зараз для проїзду відкриті 5 смуг руху - три відремонтовані, і дві - які планується почати ремонтувати після свят, присвячених Дню незалежності України.

Повністю завершити ремонт моста планується навесні 2021 року.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА