08:27 12.08.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР"

1 хв читати
До суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР"

Черкаська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно особи, котра брала участь у діяльності "ЛНР", її оголошено в розшук, повідомила прес-служба прокуратури.

"Прокуратурою Черкаської області за наслідками спеціального (заочного) досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно особи за фактом участі в діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, слідство встановило, що місцевий житель, перебуваючи на території Луганської області, яка тимчасово підконтрольна представникам терористичної організації "ЛНР", із грудня 2018 року відбуває військову службу на посаді водія-навідника танка танкового батальйону незаконного збройного формування, сприяючи діяльності зазначеної терористичної організації.

"У зв’язку з переховуванням від слідства на тимчасово окупованій території України, його оголошено у всеукраїнський розшук і судом надано дозвіл на його затримання", - додали в прокуратурі.

Зазначається, що підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від восьми до 15 років із конфіскацією майна або без такої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА