21:02 25.06.2020

У Техасі через зростання випадків коронавірусу призупинили скасування заходів ізоляції

2 хв читати
У Техасі через зростання випадків коронавірусу призупинили скасування заходів ізоляції

Владі американського штату Техас довелося поставити на паузу скасування обмежувальних заходів, введених через коронавірус COVID-19, у зв'язку зі значним збільшенням кількості виявлених випадків захворювання, повідомляє в четвер видання The Hill.

Водночас губернатор штату Грег Ебботт заявив, що комерційні підприємства, яким дозволили відновити роботу в попередню фазу скасування обмежень, продовжать функціонувати.

"У той час як ми маємо справу зі зростанням випадків COVID-19 і госпіталізацій, ми концентруємося на стратегіях, які уповільнюють поширення вірусу, але також дозволяють жителям Техасу продовжувати заробляти для підтримки своїх сімей", - йдеться в заяві губернатора.

Також він закликав техасців задля обережності носити маски, але не зобов'язав робити це.

The Hill зазначає, що в Техасі підтверджені більш 125 тис. випадків COVID-19, 50 тис. із них вважаються активними - це один із найбільш високих показників у країні. За останні два дні в штаті виявляли понад 5 тис. випадків інфікування в день, а загальна кількість випадків з кінця травня подвоїлася.

Медичні установи штату швидко заповнюються пацієнтами з коронавірусом. Особливо різке зростання випадків зазначено в Х'юстоні, Далласі, Остіні, Сан-Антоніо і Ель-Пасо.

Напередодні американський телеканал CNBC повідомив, що в США виявлено рекордно високу кількість нових заражень коронавірусом. Так, за останню добу в країні діагностували понад 45,5 тис. нових випадків зараження. Зокрема, в Каліфорнії за останні два дні на 69% зросла кількість виявлених випадків зараження коронавірусом. За добу там зареєстрували понад 7,1 тис. нових випадків зараження.

Також високий показник заражень досі виявляють в Арізоні, Алабамі, Арканзасі, Південній і Північній Кароліні, в штаті Юта. Ці штати вважаються "гарячими точками" з коронавірусу.

Як заявляли у Всесвітній організації охорони здоров'я, спалахи коронавірусу в Америці - як Південній і Центральній, так і в Північній - досі не досягли свого піку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА